FARs Engelska ordbok, 14e upplagan

2011-06

FARs Engelska ordbok

FARs Engelska ordbok är ett specialistlexikon för dig som behöver tillgång till ekonomiska och juridiska termer på engelska eller vill översätta från engelska till svenska. En praktisk ordbok som är användbar i de flesta sammanhang.


Om FARs Engelska ordbok

Den 14:e upplagan av FARs engelska ordbok har utökats med fler termer inom associationsrätt och bank- och värdepappersjuridik. Boken innehåller också ord, fraser och revisionsberättelser till följd av det nya revisionsregelverket, ISA. 

Innehåll

Här hittar du över 15 000 ord och uttryck med inriktning på ekonomi, redovisning, revision, affärjuridik, bank, börs, försäkring och skatt. Ordboken innehåller både en svensk/engelsk och en engelsk/svensk del.

Boken innehåller också ord, fraser och revisionsberättelser till följd av det nya revisionsregelverket, ISA. Du hittar också praktiska appendix med bl.a. mallar och checklistor för balans- och resultaträkningar, kassaflödesanalys samt bokslutsrapporter enligt Reko.

Läs förord & innehållsförteckning

För vem

FARs Engelska ordbok är för alla som behöver tillgång till översättning av specialtermer av ekonomitermer, vare sig det är redovisnings-, revisions-, skatte- eller finanstermer.

  • ISBN:978-91-86245-43-6
  • Utgiven:2011-06
  • Sidantal:623
  • Flikindelad: Nej
  • Sökordsregister: Nej
Arrow right Calendar Book Streaming Shopping cart Checked circle Computer mouse