FAR:s branschdagar 2017

Redovisning

Från inspiration till action – årets tema är mitt i förändringen. Kom och lyssna på över 30 kunniga talare och inspiratörer som är på plats för att motivera just dig. Dessutom Fortnox, Visma, Företagsplatsen, Hogia, Bisnode och Nmbrs är några av de över 20 företag som kan visa på konkreta stöd mitt i förändringen. 

#farbransch17

FAR:s branschdagar 2017
21 - 22 sep 09:30 - 13:00 CCC/Folkets Hus Stockholm

FAR:s branschdagar 2017 – Tema: Mitt i förändringen

Tidigare år har vi fokuserat på VAD som behöver göras och VARFÖR. Nu är det dags för ett tydligt HUR!

Program

Torsdag 21 september 
09.30–17.00
Dagen präglas av nyheter för alla i branschen. Vi belyser områden där förändringstakten är som störst, och det blir intervjuer med intressanta personer i och utanför branschen. Fokus är hela tiden på HUR. Programmet uppdateras kontinuerligt.

 • Kompetensväxla dig och din byrå
  Vi gör en omvärldsanalys och tittar på utvecklingen i branschen men även i andra branscher. Vad är faran med att inte förändra och följa med i utvecklingen?
 • Bygg nya tjänster
  Vad efterfrågar dina kunder, och är du verkligen duktig på att leverera detta? Du får hjälp med hur du ska coacha dina kunder och hjälpa dem att växa och öka lönsamheten.
 • Kom igång med förändringsarbetet
  Ett bra ledarskap krävs för att förändringsresan mot nya mål ska kunna realiseras. För att hjälpa dig har FAR tagit fram en konkret handlingsplan för byråutveckling.
 • Gör revisionen nyttigare
  Företrädare för branschen debatterar revisionens samhällsnytta. Du får också en inblick i hur FAR driver arbetet kring eventuella förändringar i revisionsplikten.
 • Rekrytera och behåll de bästa
  För att hänga med i en föränderlig värld behövs medarbetare med nya kompetenser och andra referensramar. Intressanta gäster diskuterar därför kompetensväxling, kompetenshöjning, integration och hållbarhet.
 • Skrota föråldrade lagar
  De lagar branschen har att förhålla sig till är inte alltid anpassade till hur verkligheten ser ut. Nu måste regeringen sätta ner foten!

18.30
Mingel, middag och underhållning på Clarion Hotel Sign, Norra Bantorget

Fredag 22 september
08.30–09.50
Ta chansen och möt både kända och okända produktutvecklare av verktygen som gör din vardag. Välj mellan flera 20 minuters-seminarier där du kan fördjupa dig i praktik och teknik och testa nytt.

10.00–10.50 
Nya tjänster utifrån teknikens möjligheter. Vi tittar närmare på begreppet Service Design och får tips om hur man tänker nytt för att utveckla nya tjänster.

11.00–12.00
Finansminister Magdalena Andersson pratar om det ekonomiska läget och regeringens 10-punktsprogram mot skatteflykt. Vid denna tidpunkt har budgetpropositionen precis lämnats till riksdagen. Som deltagare på FAR:s branschdagar blir alltså du en av de första som hör finansministern kommentera höstbudgeten.

Branschdagarna avslutas med gemensam lunch.

Årsstämma

FAR-medlemmar är välkomna att delta på årsstämman som äger rum på Folkets Hus 22 september 2017 kl. 13.15–14.30.

ÅRETS UTSTÄLLARE

utställare 2017

Medlemspris

FAR-medlemmar får 10% rabatt på kurspriset. Rabatten regleras vid fakturering.

För dig som är

Revisor, redovisningskonsult, lönekonsult eller rådgivare.

Kundservice

08 506 112 00
kundservice@far.se

Arrow right Calendar Book Streaming Shopping cart Checked circle Computer mouse